چگونه یک حساب X-VPN را حذف کنیم؟
آخرین ویرایش در 2026-08-05
این مقاله به شما در راهنمایی برای حذف حساب X-VPN خود کمک خواهد کرد.
مهم:
❑ قبل حذف حساب خود، لطفاً مطمئن شوید که هیچ اشتراک فعالی در حساب شما وجود ندارد. حذف حساب باعث متوقف نشدن تمدید خودکار اشتراک نمی شود. اگر در حساب شما اشتراک فعالی وجود دارد، لطفاً ابتدا اشتراک را لغو کنید و سپس پس از انقضای اشتراک، حساب را حذف کنید.
❑ لطفا توجه کنید که هنگام حذف حساب کاربری، تمام اطلاعات مرتبط به طور کامل از سیستم X-VPN حذف خواهد شد و قابل بازیابی نخواهد بود.
اگر تصمیم به حذف حساب کاربری خود را گرفته اید، لطفاً مراحل زیر را برای حذف حساب کاربری خود دنبال کنید.
برای کاربران سیستمهای دیگر (به استثنای iOS و Android):
لطفا به support@xvpn.io بنویسید و ما به شما در حذف حساب کمک خواهیم کرد.
برای کاربران iOS و Android:
مراحل: روی من ضربه بزنید > نام کاربری شما > حذف حساب کاربری من > حذف

اگر شما کاربر اندروید یا iOS هستید، اما گزینهٔ حذف حساب کاربری را نمیبینید، لطفاً X-VPN خود را به آخرین نسخه بهروزرسانی کنید.
آیا نیاز به کمک بیشتر دارید؟ لطفا به support@xvpn.io بنویسید.
آیا این مقاله مفید بود؟
تشکر از بازخورد شما!
چرا این مقاله مفید نبود؟