Bir X-VPN hesabı nasıl silinir?
Son düzenleme tarih 2026-09-03
Bu makale, X-VPN hesabınızı nasıl sileceğinizi size gösterecek.
Önemli:
❑ Hesabınızı silmeden önce hesabınızda aktif bir abonelik olmadığından emin olun. Hesabı silmek aboneliğin otomatik yenilenmesini durdurmaz. Hesabınızda aktif bir abonelik varsa, lütfen aboneliği iptal edin önce, ardından abonelik süresi dolduktan sonra hesabı silin.
❑ Lütfen hesabınız silindikten sonra, tüm ilgili bilgiler X-VPN sistemi üzerinden tamamen silinecek ve geri getirilemeyecektir.
Hesabınızı silmeye karar verdiyseniz, lütfen hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları izleyin.
Diğer sistem kullanıcıları için (iOS, Android ve MacStore dışındakiler):
Lütfen support@xvpn.io adresine yazın ve hesabınızı silmenize yardımcı olacağız.
iOS ve Android kullanıcıları için:
Steps: Tap Me > your account name > Delete My Account > Delete

MacStore kullanıcıları için:
Adımlar: Ayarlar'a dokunun > Hesap > Hesabımı Sil > Sil

Android, iOS veya MacStore kullanıcısıysanız, ancak hesap silme işlevini görmüyorsanız, lütfen X-VPN'ı en son sürümüne yükseltin.
Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var? Lütfen support@xvpn.io adresine yazın.
Bu makale yardımcı oldu mu?
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim!
Bu makale neden yardımcı olmadı?